Heisplan Vare/Småvareheiser

heisplan brosjyre bkg sm vareheiser

Vi leverer vareheiser til de aller fleste formål.

Fra 5 til 20.000 kg last.

Hastigheter fra 0,15 til 1,6 m/s.

Vareheiser kan være både MED og UTEN personbefordring.

Vi leverer begge varianter.

Med MP-Strongo  og HP/MP Goodslift, har vi ett meget godt utvalg av sterke og raske vareheiser som også frakter personer.

Typisk for våre vareheiser er at dørker er forsterket for å tåle punktbelastning av jekketraller samt utstrakt bruk av stålterskler på dører for å motstå tung belastning. (for å nevne noe av avvikene fra en standard heis)

Vi har også en egen serie med vareheiser for sterk vektbelastning. F.eks for bruk med gaffeltruck og svært tunge laster. Helt opp til 20.000 kg last. Her også med personbefordring.

Med Hidral modellene har vi rene vareheiser som KUN frakter varer, der heisen opereres utenfra og man kan IKKE følge lasten selv. Dette er den absolutt rimeligste vareheisen. Her går vektklassene helt opp mot 40 tonns laster.  (noen modeller kan nå også fås med begrenset personbefordring)

Vareheis med begrenset personbefordring:

Hidral modellen EH-Mix er en modell med godkjenning for enkel personbefordring. Dette er alle svært robuste vareheiser som er beregnet for både de snillere og tøffere miljøene.

 

Proviant / Mat heiser.

Vi har flere tilgjengelige produkter for både Proviantheiser og Matheiser. Både i BKG og Hidral serien har vi modeller for både industri og privat bruk.

Klikk på linker under for illustrerende PDF brosjyrer for vår BKG og Hidral serie av vare og småvareheis.

 

heisplan vareheiser

Lenker til brosjyrer: